HAMACHI EIVISSA 50 CC

103,935.00 ден

Детали за производот

Модел: Eivisso 50cc 4T Retro
Моќност: 3.0 hp
Тип на мотор: 50cc – 4-Тактен
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен / Курбла
Предна / Задна Гуми: 120/70-12 / 120/70-12
Предна/ Задна Кочници: Диск / Гуртни