AVENZA 50

101,475.00 ден

Боја:
Црна
Црвена
Бела
Плава
Светло-плава

Детали за производот

Модел: Amigo Avenza 50
Мотор: 4-тактен, еден цилиндричен, со воздушно ладење
Зафатнина: 49,6cc
Максимална коњска сила: 2,4/8000
Максимален вртежен момент: 2,8/6500
Батерија: 12v/7Ah
Палење: CDI
Систем за стартување: електричен / удар
Менувач: Автоматски CVT
Капацитет на гориво: 1,4 гал
Максимална брзина: 30 mph
Суспензија (предна/задна): телескопски вилушки / нишалка со двојни амортизери со намотка
Сопирачки (предни/задни): Диск / Тапан
Пневматици (предни/задни): 3,5-10 / 3,5-10
Светла: Халогени