ILBELLO S LIMITED

101,475.00 ден

Додатна опрема:
ветробран

Детали за производот

Модел ILBELLO S
Тип на мотор: 50cc – 4 Тактен едноцилиндричен
190QMB
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен / Курбла
Пренос: Автоматски
Предни / Задни Гуми: 3.50 – 10
Пренос / Задни Кочници: Диск / Гуртни
Макс/брзина 45km/h
Максимална моќност (KW/R/MIN): 2,4 kW/7500 (r/min)
Економска потрошувачка на гориво: 2,2 литри/100 км
Резервоар за гориво: 5L