ZN50QT-R8

81,180.00 ден

Детали за производот

Модел: ZN50QT
Моќност: 2.2kw
Тип на мотор: 50cc – 4 Тактен
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен / Курбла
Пренос: Автоматски
Должина / Ширина / Висина: 1.825mm x 680mm x 1.145 mm
Пренос / Задни Гуми: 120/70-12 / 120/70-12
Пренос / Задни Кочници: Диск / Гуртни