HAMACHI ITRAX – 50

73,185.00 ден

 • Достапни бои
  Црвено/Бела
 • Ладење
  Воздушно ладење
 • Големина на бандаж
  12 инчи
 • Бренд на скутер
  Hamachi
Модел: 50-ITRAX – 4T
Моќност: 3.9 hp
Тип на мотор: 50cc – 4 Тактен
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен / Курбла
Пренос: Автоматски
Должина / Ширина / Висина: 1.870mm x 700mm x 1.165 mm
Пренос / Задни Гуми: 120/70-12 / 120/70-12
Пренос / Задни Кочници: Диск / Гуртни