HAMACHI ILLBELLO LIMITED

86,100.00 ден

  • Скутер
    50cc 4T
  • Достапни бои
    Бела
    Црна
    Сива

РЕТРОТО НЕ ИЗЛЕГУВА ОД МОДА


 

Традицијата е преплетена со модерни вредности за еден од најдобрите скутери во понудата на Македонскиот пазар


 

Како што се приближува новата сезона во која ќе се активираат фановите на функционални возила на две тркала, така и се поинтересна станува понудата на атрактивни модели на скутери кои се достапни на Македонскиот пазар. Временските услови наскоро ќе го мотивираат секој потенцијален купувач да размислува за најдостапните опции, а една од нив секако ќе биде HAMACHI Illbelo Limited.

Со конфигурација која ги задоволува потребите за функционално движење низ градските гужви, атрактивниот скутер заведува со својот ретро дизајн со кој се вклопува во еден посебен сегмент кој никогаш не излегува од мода. Италијанскиот стил е инспирација за името на убавиот скутер со мотор чија работна зафатнина е 49cm³, а во себе носи напредна технологија која испорачува импресивни перформанси и посакувана економичност која купувачите посебно ја ценат во овој дел од понудата на моторцикли.

Ilbello Limited е навистина интересен избор, по само неколку минати километри го чувствувате неговиот потенцијал и универзални вредности со кои е подготвен за кратко време да “влезе под кожа”.

Модел HAMACHI Illbello Limited
Мотор 139QMB 50cc 4 тактен
Тип Еден цилиндар , 4-тактен , Воздушно ладење
Максимална моќност 2.8 KW / 6500 (r/min)
Макс вртежен момент 3.0 N.m/6000 (r/min)
Најниска потрошувачка на гориво 450g / KW.h
Најниска брзина во мирување 1700 +/- 170 (r/min)
Работен волумен на цилиндарот 50 цц
Сооднос на компресија: 10.5:1
Палење C.D.I.
Менувач Автоматски
Стартување Електрично & Курбла
Тип на карбуратор PD19J
Свеќица A7RTC or A7RTI
Масло ENI i-Ride 10W40 SCOOTER