HAMACHI ILLBELLO X

97,785.00 ден

Детали за производот

Модел HAMACHI Illbello Limited
Мотор 139QMB 50cc 4 тактен
Тип Еден цилиндар , 4-тактен , Воздушно ладење
Максимална моќност 3.7hp / 6500 (r/min)
Макс вртежен момент 3.0 N.m/6000 (r/min)
Најниска потрошувачка на гориво 450g / KW.h
Најниска брзина во мирување 1700 +/- 170 (r/min)
Работен волумен на цилиндарот 50 цц
Сооднос на компресија: 10.5:1
Палење C.D.I.
Менувач Автоматски
Стартување Електрично & Курбла
Тип на карбуратор PD19J
Свеќица A7RTC or A7RTI
Масло ENI i-Ride 10W40 SCOOTER