HAMACHI FORMULA X

128,535.00 ден

Детали за производот

Модел: Hamachi Formula X
Моќност: 3.2 kW / 7500r.min
Тип на мотор: 1 cylinder, 49cc – 4T
Мотор: 50cc – 4T
Сооднос компресија: 12:01
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен/ Курбла
Работен волумен на цилиндарот: 50 цц
Палење: Capacitor discharge ignition (CDI)
Одстапување од земјата: 120mm
Тежина: 96 kg
Капацитет на резервар: 6.5 L
Length x Width x Height: 1,845mm x 675mm x 1105mm
Мегуоскино растојание: 1,425mm
Свеќица: A7RTC
Пренос Автоматски
Предни/ Задни Кочници: Диск / Гуртни
Предни / Задни гуми: 120/70-12
Систем за подмачкување: Press & Splash