HAMACHI EVOC 125

100,860.00 ден

Детали за производот

Модел: HAMACHI EVOC 125
Моќност: 4.5 kW / 7000r.min
Пренос: Автоматски
Мотор: 125cc – 4T
Должина: 1880мм
Ладење: Воздушно