DRAGON A9 4T

94,710.00 ден

Детали за производот

Модел: HAMACHI DRAGON 125
Моќност: 7.5 kW / 7500r.min
Пренос: Автоматски
Мотор: 125cc – 4T
Сооднос компресија: 10.1:1
Ладење: Воздушно