KANGAROO

113,160.00 ден

Детали за производот

Модел: KANGAROO 125CC
Моќност: 7.50HP
Тип на мотор: 125CC – 4 Тактен
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен / Курбла
Пренос: Автоматски
Должина / Ширина / Висина: 1.820mm x710mm x 1.130mm
Пренос / Задни Гуми: 3/50-10 / 3/50-10
Пренос / Задни Кочници: Диск / Гуртни