HAMACHI E-RACER

95,325.00 ден

Детали за производот

Димензии
1800x725x930 mm
Меѓуоскино растојание
1260 mm
Тежина (со батерии)
78kg (96kg)
Носивост
 175 kg
Максимална брзинa
45 km/h
Опсег
40-50 км
Ниво на бучава
 55 dB
Пренос
 Бесконечно променлива брзина
Тип на електричен мотор
 Четка помалку
Режим на електричен мотор
72V 2000 W
Големина на гумата
120/70-12 140/70-12
Номинална моќност на електричен мотор
2000 W
Номинална струја на електричен мотор
13 А
Номинален напон на електричен мотор
72 V
 
Батерија на полнење
70V 20Ah
Тип на батерија запечатен киселински гел
Полиелектролит
Излезен напон на полнење
72V
 
Потрошувачка на енергија за полнење
1 - 1,8 Kwh
<span class="Y2IQFc">Време на полнење
6-8 часа
Предно светло
12V 35W
Показно светло за насока
12V 10W
Задно светло
12V 5W
Светилка за табла со инструменти
12V 3W

Упатство за употреба

Сопственикот е должен да врши редовно оддржување :
1.Редовно чистење (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш

да се оддржува ниво над 10 % )