HAMACHI E RS

76,260.00 ден

Достапни бои:

Детали за производот

Модел: 
 HAMACHI  RS
Моќност на моторот:
1600W SUNRA мотор
Напон на моторот:
72V
Контролор: 
12mosfets
Максимална брзина:
45 (км/ч)
Видови батерии: 
Оловно-киселинска батерија
Капацитет на батеријата: 
72V20AH
Максимален опсег: 
40-50 км / 1 лице (70 кг)
Време на полнење на батеријата:
 6 часа
Капацитет за качување:
 23% (1 лице, 70 кг)
Тип на мерач: 
дигитален
Сопирачки (предни/задни):
 диск / барабан
Амортизер (преден/заден): 
Хидрауличен / Хидрауличен
Големина на гума (предна/задна):
3,5-10' гума без цевки
Димензии: 
1.850 mm × 710 mm × 1.100 mm
 
Меѓуоскино растојание: 
 1.320 mm
Максимална носивост:
 2 лица + товар (150 кг)
Тип на рамка:
челик
Опции:
 Контрола на патувањето + Аларм далечински

Упатство за употреба

Сопственикот е должен да врши редовно оддржување :
1.Редовно чистење (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш

да се оддржува ниво над 10 % )