HAMACHI E-DELIVER

150,060.00 ден

Детали за производот

Модел HAMACHI E-DELIVER
Електромотор 800W BOSCH
Батерија LIthium 60V40AH
Волтажа на батерија 60 V
Јачина на батерија 40 Ah
Максимална брзина 43KM/H ON GPS SPEED
Автономија 70-120 км
Време на полнење 6-8часа
Запирачки (П/З) Хидраулични (П/З)
Процент на искачување 15

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

–> Далечинско палење

–>Далечинско отклучивање на кутија