HAWK E-ANGEL

85,485.00 ден

Детали за производот

Димензии на производот:
1860*670*1140мм
Основа на тркала:
1310 mm
Бруто тежина:
 105 KGS
Кочница (предна/задна):
Преден диск/Заден барабан
Големина на гумата (предна/задна):
 3,0-10/3,0-10
Максимална тежина на товарење:
 125 KGS
Мотор:
1500W
Максимална брзина:
45 км/ч
Опсег по промена:
60-70KM
Тип на батерија:
Батерија со оловна киселина
Капацитет на батерија за складирање:
 72V 32AH
Тежина на батеријата:
50 KGS
Целосно време на полнење:
6-8 ч
Моќност на полнач:
AC220V 50HZ

Упатство за употреба

Сопственикот е должен да врши редовно оддржување :
1.Редовно чистење (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш

да се оддржува ниво над 10 % )