HAMACHI AZZURO 50

101,475.00 ден

Детали за производот

Модел AZZURO 50
Тип на мотор: 50cc – 4 Тактен едноцилиндричен
139QMB
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен / Курбла
Пренос: Автоматски
Предни / Задни Гуми: 3.50 – 10
Пренос / Задни Кочници: Диск / Гуртни
Макс/брзина 45km/h
Максимална моќност (KW/R/MIN):
2,1 kW/7500 (r/min)
Економска потрошувачка на гориво: 2,2 литри/100 км
Резервоар за гориво: 5L