HAMACHI A11T 12AH

26,500.00 ден

Детали за производот

Мотор 300 W
Кочница Диск Koчница
Батерија Li-Ion 36V 12Ah
Конструкција Алуминиум
Големина на тркала 10 инчи
Максимална брзина 25 km/h
Опсег со полна батерија 30 km
Носивост до 100 kg
Поврзување со Bluetooth Да- со апликација
Амортизери Заден амортизер
Наѓиб на искаќување 15 %
Време на полнење

6 часа

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )