ПОПУСТ 12%

HAMACHI ET 800

36,900.00 ден 32,500.00 ден

Контролер
Стандарден Модел (800W)

Максимална брзина
30 km/h

Обсег со полна батерија
35-55 km

Мотор 800 W
Кочница Диск
Батерија Li-Ion 48V 12.5Ah 65 ќелии
Конструкција Алуминиум
Големина на тркала 10 инчи
Максимална брзина 34 km/h
Опсег со полна батерија 30 km
Носивост до 100 kg
Тежина 20 kg
Амортизери 2 предни и 2 задни
Наѓиб на искаќување 15 %
Димензии (L/W/H mm) 1180 / 540 / 1220
Време на полнење

6 часа

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )