HAMACHI ET-A5

21,500.00 ден

  • Носивост
    до 100 kg
  • Максимална брзина
    20 km/h
  • Обсег со полна батерија
    20 km
Модел – HAMACHI ET-A5
Мотор:
Номинална моќност – 250W
Максимална моќност – 500W
Предна/Задна кочница
Електромагнетна/Гуртни
Батерија – Литиумска 36V . 5.2 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 8″
Максимална брзина 20 km/h
Обсег со полна батерија: 10-17 km
Максимален нагиб на искачување – 15°
Носивост – до 100 kg
Тежина – 10.5 kg
Има предни и задни амортизери

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )