VERACRUZ 50

89,175.00 ден

Детали за производот

Модел: VERACRUZ 50
Моќност: 2.80HP
Тип на мотор: 50cc – 4 Тактен
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен / Курбла
Пренос: Автоматски
Должина / Ширина / Висина: 1.900mm x 705mm x 1.135mm
Пренос / Задни Гуми: 110/70-12 / 110/70-12
Пренос / Задни Кочници: Диск / Гуртни