HAMACHI 3L EAGLE

70,725.00 ден

Достапни бои:

 

Ладење:

 

Големина на бандаж:

 

Бренд на скутер:
Детали за производот
UPC: 17902
Модел: 50-QT-3L-EAGLE
Мотор: 50cc – 4 Тактен
Моќност: 3.8 hp
Ладење: Air cool
Стартер: Електричен / Курбла
Предна / Задни Кочници: Диск / Гуртни
Предни / Задни Гуми: 3.50-10 / 3.50-10