TRINX SMILE TX-16

8,750.00 ден

 • Рамка
  Челична рамка
 • Големина на тркало
  16″
 • Големина на рам
  XXXS-9″
 • Боја на велосипед
  Сина

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 4 до 8 години.

Рам TRINX Hi-Ten Челичен детски рам16″ х 9″
Виљушка Hi-Ten челична виљушка
Касета TRINX со една брзина, 16T
Ланец KMC за со една брзина
Кочници Предна и задна – V кочница со сајла
Преден запчаник 32T
Бандажи TRINX
Гуми 16″ х 2.40″