ПОПУСТ 7%

TRINX D700 PRO 16″/19″

29,990.00 ден 27,800.00 ден

 • Рамка
  Алуминиумска рамка
 • Големина на тркало
  29“
 • Големина на рам
  L-18“
 • Боја на велосипед
  Црна