HAMACHI ET-A9

21,500.00 ден

 • Носивост
  до 100 kg
 • Максимална брзина
  35 km/h
 • Обсег со полна батерија
  20 km
 • Расположливи бои
  Сина
  Црна
Модел – HAMACHI ET-A9
Мотор:
Номинална моќност – 350W
Максимална моќност – 700W
Предна/Задна кочница
Електронска/Механичка
Батерија – Литиумска 36V . 7.8 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 8″
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-30 km
Максимален нагиб на искачување – 15°
Носивост – 120 kg
Тежина – 15 kg
Има предни и задни амортизери

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )