ПОПУСТ 22%

HAMACHI ET- A4 PLUS

27,590.00 ден 21,500.00 ден

  • Носивост
    до 100 kg
  • Максимална брзина
    25 km/h
  • Обсег со полна батерија
    25 km

МОДЕЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ СЕДИШТЕ

Модел – HAMACHI ET-A4 PLUS
Мотор:
Номинална моќност – 350W
Максимална моќност – 700W
Задна кочница Гуртни
Батерија – Литиумска 36V . 10.8 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 8″
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 20-30 km
Максимален нагиб на искачување – 15°
Носивост – до100 kg
Тежина – 19 kg
Има предни и задни амортизери

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )