VIPER SUPER CLASSIC 2

Category: .

VIPER SUPER CLASSIC 2

5,490.00 ден

Боја на велосипед:
Црна/Сина
Големина на рам: L-20“
Големина на тркало: 26“
Рамка: Челична рамка