VIPER SUPER CLASSIC 1

Category: .

VIPER SUPER CLASSIC 1

5,490.00 ден

Боја на велосипед:
Црна/Црвена
Црна/Зелена
Црна/Сина
Големина на рам: М-18“
Големина на тркало: 26“
Рамка: Челична рамка