ПОПУСТ 36%

VIPER CITY BIKE

13,900.00 ден 8,900.00 ден

 • Боја на велосипед
  Жолта
 • Големина на рам
  L-19“
 • Големина на тркало
  26“
 • Рамка
  Челична рамка

Без разлика дали имате сериозно искуство зад себе или пак токму сега сте решиле да започнете почесто да користите велосипед, изборот при купувањето на градски велосипед треба да биде базиран врз одлики како што се квалитет, издржливост и доверливост. Токму моделот Viper City Bike ги исполнува сите овие одлики. На веќе појачаниот челичен рам се додадени дупли алуминиумски бандажи со гуми отпорни на дупнивање (Puncture Protection Tire), систем на пренос без брзини со вградена контра кочница на задното тркало. Велосипедот изобилува и со удобно седиште со амортизери, среден стендер, предни и задни светла, пониклувани педали, предна и задна корпа, како и сугурносен систем за заклучување на задното тркало.

Model: Viper City Bike
Големина на тркало: 26″
Големина на рам: L – 19″ , појачан железен рам.
Кочници: Предна V-brake , Задна со контра
Гуми предна/задна: Puncture Protection Kenda 26×1.75
Пониклувани педали
Удобно седиште со амортизери
Метална штитник за ланец
Предно и задно светло + катадиоптери
Централна ногарка (стендер)
Предна корпа
-Дебелина на металот: 10 mm
-Димензии: 30cm x 32cm x 14cm
Задна корпа
-Дебелина на металот: 5 mm
-Димензии: 46.5cm x 29cm x 18cm
Систем за заклучување на задното тркало со клуч