ПОПУСТ 14%

VIPER ASSAULT (M)

16,900.00 ден 14,500.00 ден

 • Боја на велосипед
  Црвена
  Бела
 • Големина на тркало
  28“
 • Големина на рам
  М-17“
 • Рамка
  Челична рамка
 • Боја на велосипед
  Црвена
  Бела
 • Големина на тркало
  28“
 • Големина на рам
  М-17“
 • Рамка
  Челична рамка