ПОПУСТ 12%

VIPER 20″ SUS

7,400.00 ден 6,500.00 ден

 • Боја на велосипед
  Црвена/Бела
  Сина/Бела
 • Големина на рам
  XXS-11“
 • Големина на тркало
  20″
 • Рамка
  Челична рамка
 • Име: Viper 20 SUS
 • Величина: 20″
 • Пренос: Ланец
 • Механизам: SUNRUN
 • Димензии на рам
 • Должина: 135cm
 • Ширина: 18cm
 • Висина: 71cm
 • Велосипедот е со 18 брзини