TRINX TRILOGY 2.0

9,990.00 ден

  • Рамка
    Челична рамка
  • Големина на тркало
    16″
  • Големина на рам
    XXS-10″

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 4 до 8 години.

Рам TRINX Hi-Ten Челичен детски рам16″ х 10″
Виљушка Hi-Ten челична виљушка
Касета TRINX со една брзина, 16T
Ланец KMC за со една брзина
Кочници Предна и задна – V кочница со сајла
Преден запчаник 32T
Бандажи TRINX
Гуми 16″ х 2.125″