TRINX SMILE TX-14

8,750.00 ден

 • Рамка
  Челична рамка
 • Големина на тркало
  14″
 • Големина на рам
  XXXS-8″
 • Боја на велосипед
  Сина

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 5 до 10 години.

Рам TRINX Hi-Ten Челичен детски рам 14″ х 8″
Виљушка Hi-Ten челична виљушка
Касета TRINX со една брзина, 16T
Ланец KMC за со една брзина
Кочници Предна и задна – V кочница со сајла
Преден запчаник 28T
Бандажи TRINX
Гуми 14″ х 2.40″