TRINX SMILE TX-12

7,990.00 ден

 • Рамка
  Челична рамка
 • Големина на тркало
  12″
 • Големина на рам
  XXXS-8″
 • Боја на велосипед
  Розева

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 3 до 7 години.

Рам TRINX Hi-Ten Челичен детски рам 12″ х 8″
Виљушка Hi-Ten челична виљушка
Касета TRINX со една брзина, 18T
Ланец KMC за со една брзина
Кочници Предна и задна – V кочница со сајла
Преден запчаник 28T
Бандажи TRINX
Гуми 12″ x 2.40″