TRINX SMART 1.0

12,400.00 ден

 • Рамка
  Челична рамка
 • Големина на тркало
  20″
 • Големина на рам
  XXS-11“
 • Боја на велосипед
  Црна

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 6 до 12 години.

Рам TRINX Hi-Ten Челичен детски рам 20″ х 11″
Виљушка Hi-Ten челична виљушка
Касета TRINX со една брзина, 16T
Ланец KMC за со една брзина
Кочници Предна и задна – V кочници со сајла
Преден запчаник 40T
Бандажи TRINX алуминиумски бандажи
Гуми 20″ х 1.95″