TRINX PRINCESS 2.0

9,400.00 ден

 • Рамка
  Челична рамка
 • Големина на тркало
  16″
 • Големина на рам
  8″
 • Боја на велосипед
  Црвена
  Бела
  Розева
  Сина
Рам TRINX Hi-Ten Челичен детски рам 16″*203mm
Виљушка Hi-Ten челична виљушка
Касета TRINX со една брзина, 16T
Ланец M410 1S
Кочници Предна и задна – V кочница со сајла
Заден запчаник 16T
Бандажи TRINX
Гуми 16″ x 2.125″