ПОПУСТ 27%

TRINX PRINCESS 1.0

7,500.00 ден 5,500.00 ден

 • Рамка
  Челична рамка
 • Големина на тркало
  14″
 • Големина на рам
  XXXS-7.5″
 • Боја на велосипед
  Розева
  Лилјакова
  Сива
Рам TRINX Hi-Ten Челичен детски рам 14″ х 190mm
Виљушка Hi-Ten челична виљушка 14″
Касета TRINX со една брзина, 16T
Ланец M410 1S
Кочници Предна и задна – V кочница со сајла
Заден запчаник 16T
Бандажи TRINX
Гуми 14″ x 2.125″