TRINX MAJES 100 ELITE 27.5 HYDRAULIC

23,500.00 ден

Големина на Рамка

Боја на велосипед
MATT BLACK WHITE RED

Детали за производот
 • РАМКА: Скриени кабли со цевки во специјална форма на TRINX легура 27,5"*16"/18"/20"
  ВИЛУШКА: Патување со суспензија: 100 мм
  SHIFTER: LTWOOD A2
  FD: SUNRACE FD-QD-35
  RD: SUNRACE FD-QD-35
  КАСЕТА: 7S 14-28T
  Синџир: 7S
  СОПИРАЊЕ: Механички диск од легура TRINX
  RIM: Двојни ѕидови од TRINX од легура
  ГУМА: CHAOYANG 27,5"*1,95"
  Тркало со синџир: Челик 24/34/42T
  HUB: Диск HUB
  САДЛО: TRINX Sport
  SEATPOST: TRINX Hi-Ten Steel
  СТЕБЛО: TRINX легура
  РАЧНИК: TRINX Hi-Ten Small Rise