TRINX KIWI 1.0

3,650.00 ден

 • Рамка
  Алуминиумска рамка
 • Големина на тркало
  12″
 • Боја на велосипед
  Црвена
  Зелена

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 2 до 5 години.

Помошни тркала Нема
Големина на тркало 12 инчи
Материјал на рам Алуминиум
Материјал на виљушка Челик
Тежина 3.9 кг