TRINX BLUE ELF 3.0

10,700.00 ден

 • Рамка
  Челична рамка
 • Големина на тркало
  18″
 • Големина на рам
  XXXS-9″
 • Боја на велосипед
  Сина
  Црна
  Црвена

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 5 до 10 години.

Со велосипедот не се вклучени помошни тркала.

Рамка 18″ x 9″ Висококвалитетна челична рамка
Виљушка Trinx – челична виљушка
Кормило Trinx – челично кормило
Кочници Предна Це кочница / Гуртна
Рам TRINX челичен рам
Гуми 18″ x 2.125″