ПОПУСТ 24%

TRINX BLUE ELF 2.0

5,500.00 ден 4,190.00 ден

 • Рамка
  Челична рамка
 • Големина на тркало
  16″
 • Големина на рам
  XXXS-9″
 • Боја на велосипед
  Портокалова
  Сина
  Црна
Рам TRINX Hi-Ten Челичен детски рам16″ х 9″
Виљушка Hi-Ten челична виљушка
Касета TRINX со една брзина, 18T
Ланец KMC за со една брзина
Кочници Предна и задна – Гумички со сајла
Заден запчаник 28T
Бандажи TRINX алуминиумски бандажи
Гуми 16″ х 2.40″