ПОПУСТ 3%

NEXT 16

3,900.00 ден 3,790.00 ден

 • Боја на велосипед
  Црвена
  Оранж
 • Големина на тркало
  16″
 • Рамка
  Челична рамка
  • Име: NEXT 16
 • Величина: 16″
 • Пренос: Ланец
 • Велосипедот е без амортизери
 • Велосипедот не содржи менувач за брзини
 • Велосипедот не е контраж ( Кочницата е на сајла )