ПОПУСТ 8%

LONGJIA 50 – 5 MAX

73,185.00 ден 67,035.00 ден

Достапни бои
Црна

Ладење
Воздушно ладење

Големина на бандаж
13 инчи

Бренд на скутер
Longjia

Model: LJ50QT-5 – MAX
Power: 4.8 hp
Engine type: 50cc – 2 Stroke
Cooling: Air cool
Starter: Electric
Front / Rear Brakes: Disk / Disk
Front / Rear Tires: 130/60-13 / 130/60-13