ПОПУСТ 20%

JONWAY 125 7A

76,875.00 ден 61,440.00 ден

  • Достапни бои
    Бела
    Темно црвена

СИНОНИМ ЗА ТРЕНД


 

Квалитетите на еден мотоцикл се поврзани со неговиот успех на пазарот, а македонските купувачи инсистираат да добијат најдобар однос на инвестирани средства и она што се добива за возврат. Таквиот пристап овозможува добро познавање на спецификациите на моделите од одреден сегмент и полесно сегментирање на квалитетното и привлечното. Привлечниот дизајн е важен за првата комуникација и стекнување одреден респект кај потенцијалниот нов фан на одреден модел, а подоцна на сцена стапуваат соодветните перформанси и удобноста, која овозможува пријатни моменти и на подолги дестинации. Ваквата комбинација е одлучувачка при изборот на нов скутер, а JONWAY 125 7A гарантира успешен рецепт кој е искористен во производството на овој модел, чии продажни бројки и популарност на повеќе континенти зборува многу за скутерот со привлечна цена. Користејќи го докажаниот агрегат, JONWAY 125 7A го комбинира економичното возење со спортските гени и овозможува релаксирани минути зад управувачот. Седиштето е доволно удобно и доволно комфорно за двајца патници, а суспензијата повеќе од соодветна за она што се очекува од ваков тип на транспортер на две тркала кој во прв план го става долготрајното и квалитетното. Со должина нешто помала од два метри и тежина од 100 колограми не е изненадување што агрегатот со работна зафатнина од 125 кубни сантиметри ослободува доволно сила која тркалата ја претвораат во вистинско задоволство зад управувачот. Максималната брзина е сосема пристојна за приоритетните градски задачи, а позитивна страна му е и потрошувачката која обезбедува нови поени за овој модел. Според спецификацијата, JONWAY 125 7A троши навистина малку, а со капацитетот на резервоарот се обезбедува поголема автономија која е пропратена со одлични перформанси и стабилност при секакви услови на подлогата.

Model: JONWAY 125 7A
Engine tipe: 152 QMI
Power: 6.9 hp
Bore & Stroke: 52.4mm x 57.8mm
Startin system: Electric (CDI) / Kick
Compress ratio: 9.0:1
Length x Width x Height: 1,980mm x 680mm x 1,120mm
Battery capacity: 12V7Ah
Wheel size: Front 80/90-14 Rear 90/90-14
Wheelbase: 1,280 mm
Weight : 100 kg