HAMACHI RS RACER 50

76,875.00 ден

 • Достапни бои
  Сина
  Црвена
  Црна
  Бела
 • Големина на бандаж
  12 инчи
 • Ладење
  Воздушно ладење
 • Бренд на скутер
  Hamachi

Тип на мотор: 147QME Еден цилинтар / 4 Тактен / Воздушно ладење

Моќност: 3.2 KW / 7000 r/min

Макс вртежен момент: 4.5Nm / 6000 r/min

Сооднос на компресија: 10.5 : 1

Работен волумен на цилиндарот: 50 цц

Стартување : Електрично / Курбла

Должина / Ширина / Висина: 1760 x 620 x 1095

Потрошувачка на гориво: 2.8 L/100km

Капацитет на бензин: 4.6 L

Батерија: 12V 7Ah

Предна гума: 110/70-12

Задна гума: 110/70-12