ПОПУСТ 14%

HAMACHI ROCKET 50

89,175.00 ден 76,875.00 ден

 • Големина на бандаж
  12 инчи
 • Достапни бои
  Бела
  Црна
  Црвена
 • Ладење
  Воздушно ладење
 • Бренд на скутер
  Hamachi
Модел: Rocket 50
Тип на мотор: 52FMI – 50cc – 4 Тактен
Моќност: 2.68 hp
Ладење: Воздушно
Сооднос на компресија 10:1
Палење: CDI
Стартување: Електрично
Предна гума: 120/70-12
Задна гума: 120/70-12
Предна кочница: Диск
Задна кочница: Гуртни
Ниво од земјата: 150 mm
Батерија: 12V5Ah
Предно светло: 12V 35W/5W
Странични светла: LED
Задно светло: LED
Дисплеј: LED