HAMACHI ET-M1

HAMACHI ET-M1

29,900.00 ден

Контролер
20 А (Стандард)
25 A (Спортски) (+1.000 мкд)
Максимална брзина
Обсег со полна батерија
35-55 km
Мотор 500 W
Кочница Диск
Батерија Li-Ion 48V 13Ah 65 ќелии
Конструкција Алуминиум
Големина на тркала 10 инчи
Максимална брзина 30 km/h
Опсег со полна батерија 35-55 km
Носивост до 100 kg
Тежина 20 kg
Амортизери 1 преден и 2 задни
Светла Предно лед / Задно лед
Наѓиб на искаќување 15 %
Димензии 112cm / 120cm / 52cm