HAMACHI ET-A11

HAMACHI ET-A11

21,290.00 ден

Носивост: 120 кг.

Максимална брзина: 25 km/h

Обсег со полна батерија: 20 km.

Достапни бои: Бела, Сива

Опција за тркалата
  • Со перфорирани гуми
  • Со гуми на надувување
Модел – HAMACHI ET-A11
Мотор: 350W
Предна/Задна кочница Електронска/Диск
Батерија – Литиумска 36V . 7.8 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 8.5″
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-30 km
Максимален нагиб на искачување – 15°
Носивост – 120 kg
Тежина – 12.5 kg
Има задни амортизери
Можност за приклучување на мобилна апликација