ПОПУСТ 24%

HAMACHI ET-A11 S- COMFORT 7.8 AH (30 БАТЕРИИ X 2600 МА)

24,990.00 ден 19,000.00 ден

 • Носивост
  до 100 kg
 • Максимална брзина
  25 km/h
 • Обсег со полна батерија
  18-30 km
 • Расположливи бои
  Црна

Пристигна новиот и подобрен модел на веќе популарниот HAMACHI ET-A11!!! Новиот “S-Comfort” модел располага со многу нови карактеристики кои се внимателно бирани со цел за врвен квалитет.

  • KERS System–>Иновативен систем за полнење на батеријата во движење(Hybrid автомобилите и F1 го содржат овој систем)
  • Нова батерија–> Литиумска батерија со 30 ќелии.
  • Двоен систем на кочење–> Задна механичка кочница на диск + преден редуктор на електромоторот (Се активираат истовремено со пристигање на рачката за кочење)
  • Подобрен дисплеј–> Новиот информативен дисплеј ги прикажува најважните информации како што се брзина на движење, состојба на батерија, Sport mode, светла…
  • Нови подобрени светла–> Ново LED светло кое има двојно осветлување (Странично + предно) + Задно светло (Штоп) кое трепка на кочење и се активира со уклучување на светлата.
  • SPORT MODE–> Го искористува целиот потенцијал на новата и подобрена батерија и контролер!
  • MiniRobot app–> Новата апликација е оптимизирана за лесно поврзување и контрола на тротинетот и нуди опции за темпомат (Cruise control), дијагностика и многу други подесувања.
  • Задна суспензија–> Овој модел содржи заден амортизер кој гарантира удобно возење.
  • Нов систем за заклучување–> Нов, поедноставен и посигурен систем за заклучување на кормило.
  • Со тротинетот следуваат и 2 резервни пневматици.

МОДЕЛОТ СОДРЖИ ЗАДНА СУСПЕНЗИЈА (АМОРТИЗЕР)

Модел – HAMACHI ET-A11
Мотор:
Номинална моќност – 350W
Максимална моќност – 700W
Предна/Задна кочница
Електронска/Диск
Батерија – Литиумска 36V . 7.8 Ah (30 батерии x 2600 ма)
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 8.5″
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-30 km
Максимален нагиб на искачување – 15°
Носивост – до 100 kg
Тежина – 12.5 kg
Димензии – Должина – 1080 мм
Височина – 1140 мм
Широчина – 430 мм
Пат на сопирање – 4 м

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се дирекно чисти со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )