ПОПУСТ 39%

HAMACHI ET-A10

15,500.00 ден 9,500.00 ден

  • Носивост
    до 50 kg
  • Максимална брзина
    12 km/h
  • Обсег со полна батерија
    10 km
Модел – HAMACHI ET-A10
Мотор:
Номинална моќност – 150W
Максимална моќност – 300W
Предна/Задна кочница
Електронска/Механичка
Батерија – Литиумска 21.6V . 2.6 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 8″
Максимална брзина 12 km/h
Обсег со полна батерија: 7-13 km
Максимален нагиб на искачување – 5°
Носивост – до 50 kg
Тежина – 10 kg
Има предни и задни амортизери

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )