HAMACHI ANGEL

72,570.00 ден

Детали за производот

Тип на мотор 4-тактен, воздушно ладен
Зафатнина: 50CC
Сооднос на компресија: 10,5:1
Дијаметар на цилиндар: 39 mm
Мозочен удар на клипот: 41,5 мм
Менувач: CVT автоматски
Методи на палење: CDI
Д x Ш x В: 1850*695*1115 мм
Основа на тркала: 1300 mm
Сува тежина: 83 кг
Максимална тежина на товарење: 150 кг
Кочница / Предна:
Диск
Гума/Предна: 3,50-10
Суспензија /Предна страна: Хидраулична телескопска вилушка
Суспензија /Задна страна: Задебелена пружинска амортизација
Капацитет на гориво: 6,6L
Потрошувачка на гориво: 2,5 литри/100 км
Максимална брзина: 49 (км/ч)